Ingrediente
- 200 ml lapte,
- 30 g unt,
- 100 g faina,
- 150 g cascaval (sau branza de burduf),
- 3 oua.
Similare:
Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor, ungem cu ketchup , presaram oregano, asezam...
Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...
Ingrediente : 5 ardei kapia copti 2 catei de usturoi 2 lg unt de arahide 2 lg zeama de lamaie 1 lg boia dulce 250g fasole rosie fiarta sare piper Mod de preparare : Eu am folosit fasole rosie la conserva pe care am spalat-o in cateva ape reci, apoi am lasat-o...
Le-am facut saptamana trecuta, si pe langa faptul ca au fost foarte bune, au fost si de folos sa le iau cu mine la facultate marti, cand am avut multe cursuri.
Iulia
Cascavalul cand se pune!?
„Cand se pune?” am vrut sa scriu.
La sfarsit de tot 🙂