Foietaj cu cascaval si sunca

 

DSC_0614

Ingrediente :

800 g aluat foietaj

200 g sunca , bacon, salam etc

200 g cascaval

 

Uns deasupra :

1 galbenus

1 lg lapte

 

Mod de preparare :

Daca aluatul este prea gros se intinde putin cu sucitorul apoi foietajul de 400 g il taiem in 12 sa 15 patratele. Crestam cu un cutit fiecare colt in forma de l la circa 1 cm fata de margine. Pe fiecare patratel asezam o felie de sunca ( eu am facut 400 g cu sunca si 400 g cu bacon ) si o felie de cascaval . Colturile opuse le unim, in mijlocul aluatului, 2 cate 2, formand astfel o floare .

DSC_0500 DSC_0506

Cu galbenus amestecat cu lapte ungem partea de deasupra, apoi coacem la 200 grade Celsius, in cuptorul preincalzit, pana se rumenesc usor deasupra. Se pot coace si simple fara a fi unse cu ou.

DSC_0502

DSC_0510

DSC_0513

DSC_0579

DSC_0600

DSC_0614

Un aperitiv rapid  ! 🙂

Spor la gatit !

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pasta de fasole cu ardei copti

Pasta de fasole cu ardei copti

Ingrediente : 5 ardei kapia copti 2 catei de usturoi 2 lg unt de arahide 2 lg zeama de lamaie 1 lg boia dulce 250g fasole rosie fiarta sare piper   Mod de preparare : Eu am folosit fasole rosie la conserva pe care am spalat-o in cateva ape reci, apoi am lasat-o...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6