Drob de pui
IMG_8450
 
Ingrediente :
300 g maruntaie de pui (ficatei, pipote, inimi)
200 g carne de pui
7 oua
1 lg faina
sare
piper
foi de dafin
marar
patrunjel
1 legatura ceapa verde
1 legatura usturoi verde
2 felii de paine 
 
Mod de preparare : 
       Eu am folosit carnea de la pulpele superioare de pui, Am fiert pulpele in apa cu sare, piper si foi de dafin circa 25 minute. Am scos pulpele din apa, am curatat carnea de pe oase, apoi am tocat carnea  racita cu ajutorul robotului .
       4 oua le-am fiert tare .
       Ceapa si usturoiul le-am taiat bucatele si le-am calit in putin ulei. Luam de pe foc si adaugam mararul si patrunjelul tocate.
      Peste carnea tocata am adaugat verdeturile calite, 2 oua, feliile de paine inmuiate in apa in care a fiert carnea, faina si omogenizam bine. Adaugam putin din apa in care a fiert carnea, iar daca mai este necesar sare si piper. Jumatate din compozitie o intindem intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt, asezam ouale fierte intregi la mijloc, apoi restul de compozitie. Oul ramas il batem cu furculita si il intindem peste compozitia din tava de chec.
 
IMG_8419
IMG_8420
 
       Dam tava la cuptor circa 30 minute. 
 
IMG_8424
 
       Lasam checul sa se raceasca, apoi il feliem .
 
IMG_8450
 
 
Pofta buna ! 🙂
 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

TRAFIC

Live visitors
1130
892
Visitors Today

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor, ungem cu ketchup , presaram oregano, asezam...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pasta de fasole cu ardei copti

Pasta de fasole cu ardei copti

Ingrediente : 5 ardei kapia copti 2 catei de usturoi 2 lg unt de arahide 2 lg zeama de lamaie 1 lg boia dulce 250g fasole rosie fiarta sare piper   Mod de preparare : Eu am folosit fasole rosie la conserva pe care am spalat-o in cateva ape reci, apoi am lasat-o...

Pin It on Pinterest