Drob de pui
IMG_8450
 
Ingrediente :
300 g maruntaie de pui (ficatei, pipote, inimi)
200 g carne de pui
7 oua
1 lg faina
sare
piper
foi de dafin
marar
patrunjel
1 legatura ceapa verde
1 legatura usturoi verde
2 felii de paine 
 
Mod de preparare : 
       Eu am folosit carnea de la pulpele superioare de pui, Am fiert pulpele in apa cu sare, piper si foi de dafin circa 25 minute. Am scos pulpele din apa, am curatat carnea de pe oase, apoi am tocat carnea  racita cu ajutorul robotului .
       4 oua le-am fiert tare .
       Ceapa si usturoiul le-am taiat bucatele si le-am calit in putin ulei. Luam de pe foc si adaugam mararul si patrunjelul tocate.
      Peste carnea tocata am adaugat verdeturile calite, 2 oua, feliile de paine inmuiate in apa in care a fiert carnea, faina si omogenizam bine. Adaugam putin din apa in care a fiert carnea, iar daca mai este necesar sare si piper. Jumatate din compozitie o intindem intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt, asezam ouale fierte intregi la mijloc, apoi restul de compozitie. Oul ramas il batem cu furculita si il intindem peste compozitia din tava de chec.
 
IMG_8419
IMG_8420
 
       Dam tava la cuptor circa 30 minute. 
 
IMG_8424
 
       Lasam checul sa se raceasca, apoi il feliem .
 
IMG_8450
 
 
Pofta buna ! 🙂
 
Please follow and like us:
error4
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval Aluat : 300 g faina 1 lgt sare 240 g unt 80% 240 crema de branza (Hochland, Philadelphia...)   Umplutura : 200 g cascaval ras   Uns deasupra : 1 ou   Mod de preparare Cornulete cu cascaval : Intr-un castron cernem faina si o...

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email4