Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval

Aluat :

300 g faina

1 lgt sare

240 g unt 80%

240 crema de branza (Hochland, Philadelphia…)

 

Umplutura :

200 g cascaval ras

 

Uns deasupra :

1 ou

 

Mod de preparare Cornulete cu cascaval :

Intr-un castron cernem faina si o amestecam cu sarea. Adaugam untul moale de la temperatura camerei si framantam un aluat nisipos . Peste el adaugam crema de branza si framantam pana obtinem un aluat nelipicios. Daca mai trebuie adaugam cate 1 lingura de faina, framantand mai departe. Aluatul obtinut il impartim in 2 , il invelim in folie alimentara si il punem la frigider pentru 1 ora,

Cornulete cu cascaval

Fiecare bila de aluat o intindem cu sucitorul pe masa infainata. Taiem cercul obtinut in 12 triunghiuri. Peste presaram cascaval ras si rulam, astfel incat vom obtinem 12 cornulete.

Asezam cornuletele cu cascaval in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut si dam la copt, in cuptorul preancalzit la 180 grade Celsius, circa 35 minute.

Cornulete cu cascaval

Cornuletele se pot servi calde sau reci .

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval

Foarte bune !

Spor la copt ! 🙂

 

Alte retete de aluat sarat :

Saratele cu branza de burduf

Ochelari cu telemea

Coronite rasucite

 

Sursa mea de inspiratie :

Cornulete cu cascaval

 

 

 

Please follow and like us:
error7
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pasta de fasole cu ardei copti

Pasta de fasole cu ardei copti

Ingrediente : 5 ardei kapia copti 2 catei de usturoi 2 lg unt de arahide 2 lg zeama de lamaie 1 lg boia dulce 250g fasole rosie fiarta sare piper   Mod de preparare : Eu am folosit fasole rosie la conserva pe care am spalat-o in cateva ape reci, apoi am lasat-o...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email7