Ingrediente :
5 oua mici
100 ml ulei de masline
200 ml lapte
300 g faina
2 cutii ton in ulei
50 g parmezan ras
50 g cascaval cubulete
100 g rosii deshidratate in ulei
1 ceapa mica
1 plic praf de copt
un varf cutit de bicarbonat
sare, piper
Mod de preparare :
Intr-un castron mixam ouale cu uleiul de masline si laptele. Cernem apoi faina amestecata cu praful de copt si bicarbonatul. Adaugam in compozitie parmezanul ras, omogenizam, apoi cascavalul cubulete, tonul scurs de ulei , rosiile deshidratate scurse si ele de ulei si taiate cubulete, sare si piper dupa gust.
Coacem compozitia obtinuta in forma de chec (30*11 cm), in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 40 minute.
Lasam checul sa se raceasca putin apoi il feliem .
Pofta buna si spor la gatit ! 🙂
Sursa mea : http://www.lauraadamache.ro/2014/03/chec-cu-ton-si-rosii-deshidratate.html
0 Comentarii