Chec cu ton si rosii deshidratate

DSC_0655

Ingrediente :

5 oua mici

100 ml ulei de masline

200 ml lapte

300 g faina

2 cutii ton in ulei

50 g parmezan ras

50 g cascaval cubulete

100 g rosii deshidratate in ulei

1 ceapa mica

1 plic praf de copt

un varf cutit de bicarbonat

sare, piper

 

Mod de preparare :

Intr-un castron mixam ouale cu uleiul de masline si laptele. Cernem apoi faina amestecata cu praful de copt si bicarbonatul. Adaugam in compozitie parmezanul ras, omogenizam, apoi cascavalul cubulete, tonul scurs de ulei , rosiile deshidratate scurse si ele de ulei si taiate cubulete, sare si piper dupa gust.

DSC_0562

Coacem compozitia obtinuta in forma de chec (30*11 cm), in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 40 minute.

DSC_0566 DSC_0575

Lasam checul sa se raceasca putin apoi il feliem .

 

DSC_0655

 

Pofta buna si spor la gatit ! 🙂

Sursa mea : http://www.lauraadamache.ro/2014/03/chec-cu-ton-si-rosii-deshidratate.html

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pasta de fasole cu ardei copti

Pasta de fasole cu ardei copti

Ingrediente : 5 ardei kapia copti 2 catei de usturoi 2 lg unt de arahide 2 lg zeama de lamaie 1 lg boia dulce 250g fasole rosie fiarta sare piper   Mod de preparare : Eu am folosit fasole rosie la conserva pe care am spalat-o in cateva ape reci, apoi am lasat-o...