Chec cu spanac

IMG_4291

 

Ingrediente :

2 oua

1/2 lgt sare

piper

70 ml ulei

100 ml lapte

70 g cascaval ras

150 g spanac fiert si stors de apa

1 lgt patrunjel verde tocat

180 g faina

5 g praf de copt (1/2 plic praf de copt)

 

Mod de preparare :

Intr-un castron mixam ouale cu sarea si piperul, adaugam uleiul treptat, laptele treptat, cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mici (amestecam cu ajutorul unei linguri), spanacul fiert (si scurs de apa, il lasam sa se raceasca, apoi il folosim ), patrunjelul verde tocat, iar la final faina amestecata cu praful de copt.

IMG_4278

IMG_4277

IMG_4279

IMG_4280

IMG_4281

IMG_4284

 

 

Compozitia obtinuta o coacem intr-o tava (11*30 cm) tapetata cu hartie de copt, circa 35 minute.

IMG_4287

IMG_4288

 

Checul il taiem dupa ce se raceste.

IMG_4300

IMG_4291

 

 

Pofta buna ! 🙂

 

Sursa mea : http://enjoydessert.blogspot.ro/2013/03/mini-checuri-cu-spanac.html

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pasta de fasole cu ardei copti

Pasta de fasole cu ardei copti

Ingrediente : 5 ardei kapia copti 2 catei de usturoi 2 lg unt de arahide 2 lg zeama de lamaie 1 lg boia dulce 250g fasole rosie fiarta sare piper   Mod de preparare : Eu am folosit fasole rosie la conserva pe care am spalat-o in cateva ape reci, apoi am lasat-o...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6