Chec cu oua fierte
IMG_7685
 
Ingrediente :
5 oua
1 plic praf de copt stins cu putin otet
150 g faina
150 ml smantana grasa
200 g cascaval ras fin
200 g sunca taiata cubulete
2 fire ceapa verde
1 lgt sare
2 lgt oregano uscat
3 oua fierte tare
 
Mod de preparare :
       Fierbem ouale , apoi le decojim si le taiem in jumatate.
       Intr-un castron mixam spuma ouale timp de 5 minute, adaugam apoi praful de copt stins in putin otet. Cu ajutorul unei linguri incorporam faina, cascavalul ras fin, smantana grasa, sunca taiata cubulete, ceapa taiata marunt, sarea si oregano uscat.
 
IMG_7631
IMG_7632
IMG_7633
IMG_7634
 
IMG_7635
IMG_7637
 
       Tapetam o forma de chec cu hartie de copt si intindem jumatate din compozitie. Asezam jumatatile de oua fierte cu galbenusul in jos, iar peste ele asezam restul de compozitie .
 
IMG_7639
 
IMG_7643
 
       Coacem checul circa 30-40 minute, la foc mediu. Lasam apoi sa se raceasca.
 
IMG_7685
 
IMG_7657
 
 
Servim cu telemea si salata de cruditati sau fiecare cum doreste 🙂
 
 
 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pasta de fasole cu ardei copti

Pasta de fasole cu ardei copti

Ingrediente : 5 ardei kapia copti 2 catei de usturoi 2 lg unt de arahide 2 lg zeama de lamaie 1 lg boia dulce 250g fasole rosie fiarta sare piper   Mod de preparare : Eu am folosit fasole rosie la conserva pe care am spalat-o in cateva ape reci, apoi am lasat-o...