Chec cu ciuperci
IMG_5814
Umplutura :
250 g ciuperci champignons
1 ceapa 
1 morcov 
2 lg patrunjel verde tocat
1/2 lgt sare
piper
2-3 lg ulei
 
Aluat :
3 oua
1/2 lgt rasa sare
50 ml ulei
2 lg smantana
2 lg iaurt 
250 g faina
1/2 plic praf de copt (5 g)
 
Mod de preparare :
       Umplutura : calim ceapa tocata in ulei, adaugam morcovul ras. Incorporam ciupercile taiate marunt (eu am folosit 350 g , dar voi pastrati  cantitatea din reteta ), sarea si piperul si lasam pe foc pana scade apa lasata de ciuperci. La final adaugam patrunjelul verde tocat.
 
IMG_5793
 
 
IMG_5794
 
IMG_5795
 
 
       Lasam umplutura sa se raceasca.
 
       Aluat : intr-un castron mixam ouale cu sarea, adaugam apoi treptat uleiul, smantana si iaurtul. La final incorporam faina amestecata cu praful de copt. 
 
IMG_5798
 
 
       Luam 2 lg din aluat si il amestecam cu umplutura rece. 
       Aluatul ramas il intindem intr-o forma de chec (11*30 cm) tapetata cu hartie de copt, iar pe mijloc asezam cu lingura umplutura, Apasam putin ca sa intre umplutura in mijloc.
 
IMG_5799
 
 
IMG_5801
 
 
       Punem checul in cuptorul preincalzit pana se rumeneste usor deasupra. 
 
IMG_5807
 
IMG_5809
 
 
       Dupa ce s-a racit, il putem felia si servi langa o salata de cruditati .
 
IMG_5828
 
 
IMG_5814
 
 
Pofta buna si spor la incercat reteta ! Foarte, foarte bun checul !
 
Sursa :  http://www.haisagatim.ro/2014/02/chec-cu-ciuperci.html
 
 
 
 
 
 
 
Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval Aluat : 300 g faina 1 lgt sare 240 g unt 80% 240 crema de branza (Hochland, Philadelphia...)   Umplutura : 200 g cascaval ras   Uns deasupra : 1 ou   Mod de preparare Cornulete cu cascaval : Intr-un castron cernem faina si o...

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6