Chec cu cascaval si ceapa

IMG_2043

 

Ingrediente :

4 oua mari (sau 5 oua mici)

sare

piper

60 g unt topit

200 g cascaval ras

250 g faina

1/2 plic praf de copt (5 g)

200 ml lapte

1 legatura ceapa verde (doar frunzele)

 

Mod de preparare :

Intr-un castron mixam ouale cu sarea si piperul (dupa gust), adaugam untul topit si racorit, cascavalul ras (pe razatoarea cu ochiuri mici), faina amestecata cu praful de copt, laptele, iar la final ceapa verde taiata rondele .

IMG_1997

IMG_2000

IMG_2004

IMG_2007

IMG_2008

 

 

Turnam compozitia intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, la foc mic, circa 45 minute.

 

IMG_2009

IMG_2013

 

 

Lasam checul sa se raceasca, apoi il taiem si servim.

IMG_2057

IMG_2055

IMG_2043

 

 

Sursa : http://www.laurasava.ro/2013/11/24/chec-cu-cascaval/

 

Pofta buna si spor la incercat reteta ! 🙂

 

 

 

 

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pasta de fasole cu ardei copti

Pasta de fasole cu ardei copti

Ingrediente : 5 ardei kapia copti 2 catei de usturoi 2 lg unt de arahide 2 lg zeama de lamaie 1 lg boia dulce 250g fasole rosie fiarta sare piper   Mod de preparare : Eu am folosit fasole rosie la conserva pe care am spalat-o in cateva ape reci, apoi am lasat-o...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6