Chec cu broccoli

IMG_3108

 

Ingrediente :

5 oua mari

150 g iaurt simplu

200 g telemea de vaca

150 g faina

1 plic praf de copt

200  g broccoli

 

Mod de preparare :

Fierbem buchetelele de broccoli in apa cu sare, timp de 3-4 minute. Ii scurgem de apa, apoi ii lasam sa se raceasca.

Intr-un castron, mixam ouale intregi, circa 5 minute. Adaugam apoi iaurtul, telemeaua rasa pe ochiurile mici, iar la final incorporam cu ajutorul unei linguri, faina amestecata cu praful de copt.

IMG_3075

 

IMG_3076

 

IMG_3077

 

IMG_3079

 

Treisfert din compozitie o intindem intr-o forma de chec (l=30 cm) tapetata cu hartie de copt, apoi asezam buchetelele de broccoli si restul de compozitie.

IMG_3081

 

IMG_3082

 

Coacem in cuptorul preincalzit, la foc mic, circa 30 minute.

IMG_3084

 

IMG_3108

 

IMG_3114

 

IMG_3122

 

 

Pofta buna ! 🙂

Please follow and like us:
error4
fb-share-icon0
fb-share-icon20

1 Comentariu

  1. Haplea

    Arata suuuuper bine!!!

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval Aluat : 300 g faina 1 lgt sare 240 g unt 80% 240 crema de branza (Hochland, Philadelphia...)   Umplutura : 200 g cascaval ras   Uns deasupra : 1 ou   Mod de preparare Cornulete cu cascaval : Intr-un castron cernem faina si o...

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email4