Chec aperitiv mozaic


Ingrediente :
5 oua
180 ml smantana pentru gatit
250 g faina
1 lgt praf de copt
200 g sunca
200 g cascaval
1 ardei kapia rosu
5-6 buc. masline negre
50-100 ml lapte
sare
piper
condimente

Citeste mai mult … >>>

Mod de preparare :
Mixam ouale cu sarea, adaugam smantana, sunca, ardeiul kapia, maslinele taiate si ele bucatele, faina amestecata cu praful de copt, piperul, condimentele (eu am pus ierburi de Provence si praf de nucsoara), cascavalul dat pe razatoarea mare. La final adaugam laptele.

 
 
 

Rasturnam compozitia intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor. Facem testul cu scobitoarea.

 

Lasam checul sa se raceasca, apoi taiem si servim.

 

Este la fel de bun, ba chiar mai bun decat Aperitivul cu broccoli .

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

3 Comentarii

  1. Florina

    Se coace la ce temp. si cat timp ?

    Răspuns
  2. Mirela Goleanu

    La 180 grade, circa 30 minute (intepam cu scobitoarea checul si cand iese curata, este copt).

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pasta de fasole cu ardei copti

Pasta de fasole cu ardei copti

Ingrediente : 5 ardei kapia copti 2 catei de usturoi 2 lg unt de arahide 2 lg zeama de lamaie 1 lg boia dulce 250g fasole rosie fiarta sare piper   Mod de preparare : Eu am folosit fasole rosie la conserva pe care am spalat-o in cateva ape reci, apoi am lasat-o...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6