Budinca de ciuperci

DSC_0375

Ingrediente :

2 conserve ciuperci

6 oua

90 g cascaval ras

3 cepe medii

3 felii franzela

lapte

sare, piper

marar si patrunjel verde tocat

 

Mod de preparare :

Calim ceapa in putin ulei. O lasam sa se raceasca.

Albusurile le mixam spuma , adaugam galbenusurile treptat, ceapa calita, painea bucatele inmuiata in lapte, cascavalul ras marunt, ciupercile scurse de apa din borcanel (sau conserva) si clatite cu apa rece,verdeata, sare si piper.

DSC_0354

Coacem intr-o tava (20*30cm) tapetata cu hartie de copt, in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 40-45 minute.

DSC_0356

DSC_0375 DSC_0429 DSC_0381

 

Spor la gatit ! 🙂

 

Sursa : http://divainbucatarie.ro/2010/09/04/budinca-cu-ciuperci/

2 Comentarii

  1. lala leila

    Cind punem cascavalul

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pasta de fasole cu ardei copti

Pasta de fasole cu ardei copti

Ingrediente : 5 ardei kapia copti 2 catei de usturoi 2 lg unt de arahide 2 lg zeama de lamaie 1 lg boia dulce 250g fasole rosie fiarta sare piper   Mod de preparare : Eu am folosit fasole rosie la conserva pe care am spalat-o in cateva ape reci, apoi am lasat-o...