Budinca de cartofi cu mortadella
IMG_0868
Ingrediente :
1500 g cartofi 
1 ceapa mare
sare
piper
3 lg faina
3 oua
250 ml smantana
100 g mortadella ( sau sunca , salam etc )
 
Mod de preparare :
       Amestecam intr-un castron cartofii rasi, ceapa rasa , sarea, piperul, faina, apoi adaugam ouale batute putin cu furculita si amestecate cu smantana . Incorporam mortadella taiata cubulete. Omogenizam si turnam compozitia in tava (24*24 cm) tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt.
 
IMG_0763
IMG_0764
IMG_0766
       Coacem in cuptorul preincalzit , la foc mediu, circa 30-40 minute (pana se rumeneste putin deasupra).
 
IMG_0767
       Deasupra radem parmezan, telemea sau cascaval . Lasam sa se raceasca, apoi feliem.
 
IMG_0868
 
Pofta buna si spor la incercat reteta !  🙂
 
 
 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor, ungem cu ketchup , presaram oregano, asezam...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pasta de fasole cu ardei copti

Pasta de fasole cu ardei copti

Ingrediente : 5 ardei kapia copti 2 catei de usturoi 2 lg unt de arahide 2 lg zeama de lamaie 1 lg boia dulce 250g fasole rosie fiarta sare piper   Mod de preparare : Eu am folosit fasole rosie la conserva pe care am spalat-o in cateva ape reci, apoi am lasat-o...