Biscuiti sarati cu faina de malai

 

DSC_0546

Ingrediente :

400 g faina

100 g faina de malai

250 g unt

1 plic praf de copt

2 oua

140 g telemea vaca

60 g telemea oaie

 

Uns deasupra :

1 galbenus

1 lg lapte

seminte susan, chimen, mac

 

Mod de preparare :

Intr-un castron cernem faina, apoi o amestecam cu praful de copt si faina de malai. Punem untul de la temperatura camerei si il framantam cu varfurile degetelor. Adaugam telemeaua data pe razatoarea cu ochiuri mari si ouale. Framantam un aluat nelipicios, pe care il impartim in 2. Fiecare bucata de aluat o intindem cu ajutorul sucitorului pe masa pe care am presarat putina faina. Decupam cu o forma rotunda (d=5 cm) sau cu ce forma dorim, apoi asezam biscuitii in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem fiecare biscuiti cu galbenus de ous amestecat cu lapte, apoi presaram susan, chimen, susan negru etc. Eu am presarat si parmezan pe unii biscuiti.

DSC_0517 DSC_0518 DSC_0519 DSC_0530

DSC_0524

Coacem in cuptorul preincalzit, la 190 grade Celsius, circa 12-15 minute.

DSC_0525 DSC_0546

DSC_0601

DSC_0552

DSC_0590

 

DSC_0561

 

Pofta buna !

 

Sursa : http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.ro/2012/12/biscuiti-sarati-cu-faina-de-malai.html

 

Please follow and like us:
error4
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval Aluat : 300 g faina 1 lgt sare 240 g unt 80% 240 crema de branza (Hochland, Philadelphia...)   Umplutura : 200 g cascaval ras   Uns deasupra : 1 ou   Mod de preparare Cornulete cu cascaval : Intr-un castron cernem faina si o...

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email4