250 g faina
1 lgt sare
1,5 lgt praf de copt
1 lgt miere
120 ml bere
20 ml ulei
Uns deasupra :
1 galbenus
1 lg lapte
Mod de preparare :
Framantam toate ingredientele pana cand obtinem un aluat elastic si omogen (circa 5 minute), apoi il lasam sa stea la cald 20 minute.
Aluatul il rastunam pe masa de lucru si il intindem cu sucitorul , apoi taiem cu o rola sau cu un cutit dreptunghiuri. Intepam cu furculita fiecare biscuit, apoi il ungem deasupra cu galbenus de ou amestecat cu lapte si presaram seminte de mac si de susan .
Dam tava la cuptor pentru circa 20 de minute.
Se servesc langa o halba de bere sau chiar simpli 🙂
Spor la incercat reteta ! Pofta buna !
Sursa mea : http://www.haisagatim.ro/2010/02/biscuiti-cupentru-bere.html
0 Comentarii