Biscuiti cu bere

IMG_4422   Ingrediente :

250 g faina

1 lgt sare

1,5 lgt praf de copt

1 lgt miere

120 ml bere

20 ml ulei

Uns deasupra :

1 galbenus

1 lg lapte

Mod de preparare :

Framantam toate ingredientele pana cand obtinem un aluat elastic si omogen (circa 5 minute), apoi il lasam sa stea la cald 20 minute.

IMG_4368 IMG_4372          Aluatul il rastunam pe masa de lucru si il intindem cu sucitorul , apoi taiem cu o rola sau cu un cutit dreptunghiuri. Intepam cu furculita fiecare biscuit, apoi il ungem deasupra cu galbenus de ou amestecat cu lapte si presaram seminte de mac si de susan . IMG_4378   Dam tava la cuptor pentru circa 20 de minute.

IMG_4382  IMG_4422 IMG_4460 IMG_4478 Se servesc langa o halba de bere sau chiar simpli 🙂

Spor la incercat reteta ! Pofta buna !

 

Sursa mea : http://www.haisagatim.ro/2010/02/biscuiti-cupentru-bere.html

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pasta de fasole cu ardei copti

Pasta de fasole cu ardei copti

Ingrediente : 5 ardei kapia copti 2 catei de usturoi 2 lg unt de arahide 2 lg zeama de lamaie 1 lg boia dulce 250g fasole rosie fiarta sare piper   Mod de preparare : Eu am folosit fasole rosie la conserva pe care am spalat-o in cateva ape reci, apoi am lasat-o...