Biscuiti cu bere si cascaval

IMG_4852

Ingrediente :

300 g faina

1 lgt rasa sare

50 g unt moale

200 g cascaval ras (pe razatoarea cu ochiuri mari)

150-180 ml bere

busuioc

oregano

 

Uns deasupra :

1 galbenus de ou

1 lgt lapte

seminte de mac

 

Mod de preparare : 

Intr-un castron framantam faina amestecata cu sarea, ierburile aromate si untul moale, cu varfurile degetelor.Adaugam apoi cascavalul ras, berea treptat. Framantam putin, cat sa se lege un aluat, apoi formam o bila pe care o invelim in folie alimentara si o dam la frigider pentru 1 ora.

IMG_4693

IMG_4694

IMG_4695

IMG_4696

IMG_4697

IMG_4698

Scoatem bila din folie si o impartim in 2 . Fiecare parte o intindem cu sucitorul, direct pe hartia pergament.

IMG_4795

Dupa ce am intins foaia, am taiat-o in triunghiuri cu rola de taiat pizza, am uns cu galbenus amestecat cu 1 lgt lapte si am intepat cu furculita fiecare triunghi in parte. O foaie am lasat-o simpla, iar pe cea de a doua am presarat seminte de mac.

IMG_4797

 

IMG_4802

 

Asezam fiecare foaie in tava si dam la cuptor pentru circa 20 minute (pana se rumenesc putin biscuitii). Ii scoatem din cuptor si ii taiem pe linii frumos.

IMG_4804

 

IMG_4867

IMG_4852

Rapizi si crocanti 🙂

Spor la pregatit reteta !

 

Sursa : http://www.retetecalamama.ro/retete-culinare/patiserie/biscuiti-cu-bere-si-cascaval.html

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval Aluat : 300 g faina 1 lgt sare 240 g unt 80% 240 crema de branza (Hochland, Philadelphia...)   Umplutura : 200 g cascaval ras   Uns deasupra : 1 ou   Mod de preparare Cornulete cu cascaval : Intr-un castron cernem faina si o...

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6