Baghete umplute
Ingrediente :
4 baghete 
4 oua
100 ml smantana de gatit
150 g sunca (sau bacon, kaiser…)
1 ardei rosu (sau ceapa verde)
150 g cascaval ras
piper
ierburi aromate (oregano, busuioc …)
 
Mod de preparare : 
       Decupam cu un cutit ascutit partea de sus a baghetelor, apoi cu o lingura scoatem miezul .
 
 
        Intr-un castron batem cu o furculita ouale , adaugam apoi smantana, sunca si ardeiul (sau ceapa verde) taiate cubulete si cascavalul ras  Umplem baghetele cu aceasta umplutura, piperam si presaram oregano sau busuioc sau fiecare ce doreste.
  
 
 
 
       Coacem baghetele circa 20 minute, la 180 grade Celsius. 
  
 
 
 
 
Pofta buna ! 
 
 
 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

TRAFIC

Live visitors
1270
673
Visitors Today

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor, ungem cu ketchup , presaram oregano, asezam...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pasta de fasole cu ardei copti

Pasta de fasole cu ardei copti

Ingrediente : 5 ardei kapia copti 2 catei de usturoi 2 lg unt de arahide 2 lg zeama de lamaie 1 lg boia dulce 250g fasole rosie fiarta sare piper   Mod de preparare : Eu am folosit fasole rosie la conserva pe care am spalat-o in cateva ape reci, apoi am lasat-o...

Pin It on Pinterest