Aperitive
Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval Aluat : 300 g faina 1 lgt sare 240 g unt 80% 240 crema de branza (Hochland, Philadelphia...)   Umplutura : 200 g cascaval ras   Uns deasupra : 1 ou   Mod de preparare Cornulete cu cascaval : Intr-un castron cernem faina si o...

citește mai mult
Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

citește mai mult
Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

citește mai mult
Pasta de fasole cu ardei copti

Pasta de fasole cu ardei copti

Ingrediente : 5 ardei kapia copti 2 catei de usturoi 2 lg unt de arahide 2 lg zeama de lamaie 1 lg boia dulce 250g fasole rosie fiarta sare piper   Mod de preparare : Eu am folosit fasole rosie la conserva pe care am spalat-o in cateva ape reci, apoi am lasat-o...

citește mai mult
Saratele cu branza de burduf

Saratele cu branza de burduf

Saratele cu branza de burduf   Ingrediente : 500 g faina 250 g unt (80%) 100 g telemea de vaca 100 g branza de burduf 200 ml iaurt natur 3,5 % 1 lg chimen   Uns deasupra : 1 ou   Mod de preparare Saratele cu branza de burduf : Cernem faina intr-un...

citește mai mult
Covrigei

Covrigei

Aluat : 250 g untura 250 g unt 350 g telemea de vaca/oaie 4 oua 12 lg lapte 4 lg otet 1 lg rasa sare 1 kg faina   Uns deasupra : 4 galbenusuri (sau 2 oua) 4 lg lapte seminte de susan, chimen, mac...   Mod de preparare :  Aluat : amestecam untura cu untul si...

citește mai mult
Saratele cu drojdie si smantana

Saratele cu drojdie si smantana

Ingrediente : 250 g unt 2 oua 1,5 lg sare 1 lgt zahar 50 ml smantana 250 ml lapte caldut 25 g drojdie proaspata 700-800 g faina   Uns deasupra : 2 oua seminte chimen, susan cascaval ras   Mod de preparare : Pregatim maia-ua : drojdia o amestecam bine cu...

citește mai mult
Paine girafa

Paine girafa

Ingrediente : 300 g faina 1 lgt drojdie uscata 1 lgt zahar 1 lgt rasa sare 15 ml ulei 180 g apa calduta   25 g ciocolata neagra (80%) topita   Mod de preparare : Framantam toate ingredientele cu exceptia ciocolatei . Impartim aluatul in 2 parti : una va...

citește mai mult
Biscuiti sarati cu faina de malai

Biscuiti sarati cu faina de malai

  Ingrediente : 400 g faina 100 g faina de malai 250 g unt 1 plic praf de copt 2 oua 140 g telemea vaca 60 g telemea oaie   Uns deasupra : 1 galbenus 1 lg lapte seminte susan, chimen, mac   Mod de preparare : Intr-un castron cernem faina, apoi o...

citește mai mult
Rulada aperitiv cu cascaval

Rulada aperitiv cu cascaval

Ingrediente : 150 g cascaval (min 45%) 1 ou fiert 50 g unt 50 g sunca 4 masline 1 felie gogosar murat   Mod de preparare : Untul moale de la temperatura camerei il amestecam putin cu o lingura. Peste el adaugam oul fiert ras pe razatoarea mare, sunca, maslinele,...

citește mai mult
Foietaj cu cascaval si sunca

Foietaj cu cascaval si sunca

  Ingrediente : 800 g aluat foietaj 200 g sunca , bacon, salam etc 200 g cascaval   Uns deasupra : 1 galbenus 1 lg lapte   Mod de preparare : Daca aluatul este prea gros se intinde putin cu sucitorul apoi foietajul de 400 g il taiem in 12 sa 15...

citește mai mult
Rulada din piept de pui si legume

Rulada din piept de pui si legume

Ingrediente : 1 piept de pui mare 1 ou 1 morcov 4 catei usturoi sare, piper   1/2 punga legume mexicane congelate   Mod de preparare : Macinam pieptul de pui . Peste el adaugam oul, morcovul dat pe razatoarea mica, sare, piper si usturoi ras . Omogenizam si...

citește mai mult
Budinca de ciuperci

Budinca de ciuperci

Ingrediente : 2 conserve ciuperci 6 oua 90 g cascaval ras 3 cepe medii 3 felii franzela lapte sare, piper marar si patrunjel verde tocat   Mod de preparare : Calim ceapa in putin ulei. O lasam sa se raceasca. Albusurile le mixam spuma , adaugam galbenusurile...

citește mai mult
Tarta rustica cu zucchini

Tarta rustica cu zucchini

Ingrediente : 425 g dovlecel zucchini 4 oua mari 50 ml ulei 125 g cascaval ras fin 125-150 ml lapte 1 plic praf de copt 150 g faina sare, piper   Mod de preparare : Intr-un castron mixam galbenusurile cu un praf de sare, adaugam uleiul treptat ca la maioneza,...

citește mai mult
Chec cu ton si rosii deshidratate

Chec cu ton si rosii deshidratate

Ingrediente : 5 oua mici 100 ml ulei de masline 200 ml lapte 300 g faina 2 cutii ton in ulei 50 g parmezan ras 50 g cascaval cubulete 100 g rosii deshidratate in ulei 1 ceapa mica 1 plic praf de copt un varf cutit de bicarbonat sare, piper   Mod de preparare :...

citește mai mult
Chec cu ciuperci si cascaval

Chec cu ciuperci si cascaval

  Ingrediente : 200 g faina 1 lgt cu varf praf de copt 5 lg ulei 100 ml lapte caldut 3 oua sare piper 150 g cascaval cubulete 1 borcan ciuperci   Mod de preparare : Intr-un castron cernem faina, adaugam praful de copt, apoi celelalte ingrediente : ouale,...

citește mai mult
Baghete umplute

Baghete umplute

Ingrediente :4 baghete 4 oua100 ml smantana de gatit150 g sunca (sau bacon, kaiser...)1 ardei rosu (sau ceapa verde)150 g cascaval raspiperierburi aromate (oregano, busuioc ...) Mod de preparare :        Decupam cu un cutit ascutit partea de sus a baghetelor, apoi cu...

citește mai mult
Budinca de cartofi cu mortadella

Budinca de cartofi cu mortadella

Ingrediente :1500 g cartofi 1 ceapa maresarepiper3 lg faina3 oua250 ml smantana100 g mortadella ( sau sunca , salam etc ) Mod de preparare :       Amestecam intr-un castron cartofii rasi, ceapa rasa , sarea, piperul, faina, apoi adaugam ouale batute putin cu furculita...

citește mai mult
Patratele cu dovlecei si morcovi

Patratele cu dovlecei si morcovi

Ingrediente :5 oua110 ml ulei120 g faina5 g praf de copt (1/2 plic)500 g dovlecei zucchini 150 g morcovi150 g branza de vaca maturata (sau cascaval, telemea etc)1 ceapa mica1-2 lgt rase de sarepiper Mod de preparare :       Mixam ouale timp de 3 minute, adaugam apoi...

citește mai mult
Chec cu telemea si ardei

Chec cu telemea si ardei

 Ingrediente :4 oua mari (sau 5 oua mici)200 g unt 300 g faina1 lgt praf de copt (7 g)200 ml lapte50 g masline negre taiate3 ardei colorati (galben, verde si rosu)200 g telemea uscata saratasare dupa gust Mod de preparare :       Intr-un castron mixam untul cu putina...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6