
500 g faina
2 lgt praf de copt
1 lgt sare
200 g unt moale
1 ou
1 galbenus
50 ml iaurt Umplutura :
1 kg spanac proaspat
3 fire ceapa verde
1 ceapa medie
4 lg ulei
250 g branza ricotta
7 oua
1,5 lg faina
170 g cascaval ras
sare
piper
1/2 lgt nucsoara macinata Uns deasupra :
1 galbenus
1 lg lapte Mod de preparare :
Aluat : intr-un castron amestecam faina, sarea si praful de copt, apoi adaugam untul.
Asezam foaia in forma unsa cu putin ulei sau unt, iar peste ea turnam umplutura. Pe suprafata umpluturii formam 5 scobituri cu ajutorul unei linguri . In fiecare scobitura spargem un ou crud.
cat de bine arata!
Yumiii, ce apetisanta e tarta ta !
Arata super.Pup!
ce bine arata!
Arata minunat!
Mmm, tare apetisanta!!!Pup!
Va pup fetelor ! 🙂