Toad in the hole -„Vizuina broastei”

IMG_3653

 

Aluat :

250 g faina

1/2 lgt praf de copt

1/2 plic drojdie uscata (3.5 g)

150 ml lapte caldut

2 oua

1/2 lgt sare

 

Umplutura :

4 carnati cabanos

1 ceapa medie

1/2 legatura patrunjel verde tocat

3 oua

3 lg smantana

sare

piper

2 lg parmezan ras

 

Mod de preparare :

 Aluat : framantam ingredientele intr-un castron, apoi lasam aluatul la dospit, circa 30 minute, uns cu putin ulei.

IMG_3591

IMG_3592

IMG_3593

 Umplutura : carnatii ii prajim putin, in 2 lg ulei, apoi ii scoatem pe un prosop de hartie si ii lasam sa se raceasca. In uleiul din tigaie, calim ceapa taiata marunt. Ouale le batem putin, adaugam smantana, ceapa calita si racita, patrunjelul verde tocat, sare si piper.

Aluatul il intindem cu mainile intr-o forma (20*20 cm) unsa cu putin ulei. Peste aluat asezam carnatii, iar peste ei amestecul cu oua. Deasupra presaram parmezan ras.

IMG_3595

IMG_3596

 

Dam tava la cuptor circa 30 minute (pana cand aluatul devine auriu deasupra).

IMG_3653       Acoperim cu un prosop curat, timp de 30 minute, dupa care servim, langa o halba cu bere  🙂  .

IMG_3696

 

IMG_3720

 

Pofta buna si spor la gatit ! 🙂

 

Sursa mea : http://www.carticica.ro/toad-in-the-hole-vizuina-broastei.html

 

Please follow and like us:
error4
fb-share-icon0
fb-share-icon20

1 Comentariu

  1. Haplea

    Arata extraordinar!!!

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval Aluat : 300 g faina 1 lgt sare 240 g unt 80% 240 crema de branza (Hochland, Philadelphia...)   Umplutura : 200 g cascaval ras   Uns deasupra : 1 ou   Mod de preparare Cornulete cu cascaval : Intr-un castron cernem faina si o...

Saratele cu branza de burduf

Saratele cu branza de burduf

Saratele cu branza de burduf   Ingrediente : 500 g faina 250 g unt (80%) 100 g telemea de vaca 100 g branza de burduf 200 ml iaurt natur 3,5 % 1 lg chimen   Uns deasupra : 1 ou   Mod de preparare Saratele cu branza de burduf : Cernem faina intr-un...

Sucitura cu branza sarata

Sucitura cu branza sarata

Aluat : 500 g faina 1 plic drojdie uscata (7g) 1 ou 1 albus 2 lgt rase sare 1 lg rasa zahar 3 lg smantana 100 ml lapte 100 ml apa 2 lg ulei   Umplutura : 400 g branza sarata 2 oua   Uns deasupra : 1 galbenus 1 lg lapte seminte de chimen, mac, susan..  ...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email4