Rulouri cu parmezan si oregano
 
IMG_0910
Aluat :
500 g faina
230 ml apa calduta
25 g drojdie proaspata
25 g untura
75 g unt topit
10 g sare
50 g zahar
1 lg mare oregano (sau rozmarin…)
 
Umplutura :
75 g parmezan ras
 
Uns deasupra :
1 ou 
 
Mod de preparare :
       Aluat : drojdia o sfaramam putin si o amestecam cu 1 lgt zahar pana se lichefiaza, adaugam putina apa calduta si cateva linguri faina. Lasam la crescut circa 15 minute.
       Intr-un castron cernem faina si adaugam restul ingredientelor. Framantam circa 20 minute, apoi lasam aluatul la dospit circa 1 ora. 
 
IMG_0887
IMG_0888
       Rasturnam aluatul pe masa de lucru.
 
IMG_0889
       Framantam putin, apoi intindem aluatul cu sucitorul, intr-o foaie dreptunghiulara. Presaram deasupra parmezan ras, presam cu mainile ca sa intre putin in aluat. Rulam strans si taiem felii (20 buc.) pe care le asezam in tava mare de aragaz, tapetata cu hartie de copt.  
 
IMG_0893
IMG_0894
IMG_0896
       Ungem rulourile cu ou batut, lasam la dospit 15 minute, apoi dam tava la cuptor (preincalzit) la 180 grade Celsius, 20 minute.
 
IMG_0898
IMG_0905
       Lasam rulourile sa se raceasca .
 
IMG_0906
IMG_0910
IMG_0925
IMG_0931
 
       Pofta buna si spor la pregatit reteta ! 🙂
 
Sursa mea : http://www.lauraadamache.ro/2008/04/rulouri-cu-parmeazn-si-rozmarin.html#_
 
 
 
Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Saratele cu branza de burduf

Saratele cu branza de burduf

Saratele cu branza de burduf   Ingrediente : 500 g faina 250 g unt (80%) 100 g telemea de vaca 100 g branza de burduf 200 ml iaurt natur 3,5 % 1 lg chimen   Uns deasupra : 1 ou   Mod de preparare Saratele cu branza de burduf : Cernem faina intr-un...

Sucitura cu branza sarata

Sucitura cu branza sarata

Aluat : 500 g faina 1 plic drojdie uscata (7g) 1 ou 1 albus 2 lgt rase sare 1 lg rasa zahar 3 lg smantana 100 ml lapte 100 ml apa 2 lg ulei   Umplutura : 400 g branza sarata 2 oua   Uns deasupra : 1 galbenus 1 lg lapte seminte de chimen, mac, susan..  ...

Chifle cu telemea

Chifle cu telemea

Aluat : 600 g faina 9 g drojdie uscata 250 ml apa calduta 1 ou 1 lgt cu varf sare 1 lg zahar 75 ml ulei   Umplutura : 200 g telemea de vaca (sau oaie, capra) 1 ou 1 albus   Uns deasupra : 1 galbenus de ou seminte susan, chimen   Mod de preparare :  ...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6