Barcute sarate cu branza si marar
IMG_8236
 
Aluat :
650 g faina
2 lg rase zahar
2 lgt sare
10 g drojdie uscata
2 oua
300 ml lapte
100 ml ulei
 
Umplutura :
500 g cas sau telemea
2 oua
marar verde tocat
sare (optional)
 
Uns deasupra :
1 ou
 
Mod de preparare :
       Umplutura : casul sau telemeaua o dam pe razatoarea cu ochiuri mari, apoi amestecam cu mararul tocat si ouale. Omogenizam , apoi impartim umplutura obtinuta in 12 parti.
 
IMG_8143
       Aluat : cernem faina intr-un castron, apoi adaugam restul ingredientelor si framantam un aluat elastic. Lasam aluatul la dospit 1 ora, apoi il impartim in 12 bile (sau 24 bile pentru barcute mai mici). Fiecare bila de aluat o intindem cu sucitorul si pe ea asezam din umplutura. 
 
IMG_8147
 
      Rasucim 2 capete si apasam putin aluatul pentru a nu se desface, astefl incat interiorul sa se vada.
 
IMG_8149
 
Asezam barcuta formata in tava tapetata cu hartie de copt. Procedam la fel cu restul barcutelor. Ungem marginile barcutelor cu ou batut.
 
IMG_8155
 
IMG_8157
IMG_8151
 
       Lasam 15 minute barcutele in tava, apoi le dam la cuptor, pana se rumenesc deasupra. 
 
IMG_8163
 
IMG_8170
 
       Dupa ce le scoatem din cuptor, le acoperim cu un prosop curat si le lasam sa se raceasca.
 
IMG_8178
IMG_8236
 
IMG_8183
 
   
  Pofta buna ! 🙂
Spor la gatit ! 
Please follow and like us:
error4
fb-share-icon0
fb-share-icon20

1 Comentariu

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval Aluat : 300 g faina 1 lgt sare 240 g unt 80% 240 crema de branza (Hochland, Philadelphia...)   Umplutura : 200 g cascaval ras   Uns deasupra : 1 ou   Mod de preparare Cornulete cu cascaval : Intr-un castron cernem faina si o...

Saratele cu branza de burduf

Saratele cu branza de burduf

Saratele cu branza de burduf   Ingrediente : 500 g faina 250 g unt (80%) 100 g telemea de vaca 100 g branza de burduf 200 ml iaurt natur 3,5 % 1 lg chimen   Uns deasupra : 1 ou   Mod de preparare Saratele cu branza de burduf : Cernem faina intr-un...

Sucitura cu branza sarata

Sucitura cu branza sarata

Aluat : 500 g faina 1 plic drojdie uscata (7g) 1 ou 1 albus 2 lgt rase sare 1 lg rasa zahar 3 lg smantana 100 ml lapte 100 ml apa 2 lg ulei   Umplutura : 400 g branza sarata 2 oua   Uns deasupra : 1 galbenus 1 lg lapte seminte de chimen, mac, susan..  ...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email4