Aluaturi dulci
Cozonac floare cu Fineti (Nutella)

Cozonac floare cu Fineti (Nutella)

Aluat : 500 g faina 2 galbenusuri 3 lg zahar 1 plic zahar vanilat 25 g drojdie proaspata (sau 1 plic drojdie uscata 7g) 3 lg ulei 100 g unt 230 ml lapte caldut un praf de sare   Umplutura : 200 g Fineti (sau Nutella)   Uns deasupra : 1 galbenus de ou 1 lgt...

citește mai mult
Tarta rustica cu mere

Tarta rustica cu mere

 Aluat : 225 g faina 150 g unt rece 3 lg rase zahar 1 vf lgt sare 1 lg apa f rece   Umplutura : 500 g mere 3 lg zahar zeama de la 1/2 lamaie 1/2 lgt scortisoara 1 lgt unt 1 lg faina   Uns deasupra : 1 ou batut zahar zahar pudra   Mod de preparare :...

citește mai mult
Cinnabon

Cinnabon

Aluat : 10 g drojdie uscata 250 ml lapte caldut 90 g zahar 80 g unt moale 1 lgt rasa sare 2 oua 500 g faina   Umplutura : 80 g zahar brun 2 lgt rase scortisoara 90 g unt moale   Glazura : 90 g unt 150 g zahar pudra 90 g crema de branza 1/2 lgt esenta de...

citește mai mult
Strudel cu dovleac (aluat cu iaurt)

Strudel cu dovleac (aluat cu iaurt)

Aluat : 200 g unt (80%) 5 lg faina   2 oua 1 lgt sare 4 lg ulei 200 ml lapte 250 g iaurt 750 g faina   Umplutura : 2,5 kg dovleac ras zahar scortisoara gris   2-3 lg zahar pudra   Mod de preparare : Aluat : untul moale de la temperatura camerei il...

citește mai mult
Broscute cu nuci

Broscute cu nuci

Broscute cu nuci   Aluat : 400 g smantana grasa 200 g untura (sau unt gras) 150 g unt moale 4 galbenusuri 1 esenta de vanilie 600 g faina   Umplutura : 4 albusuri 4 lg zahar 200 g nuci macinate   gem de prune rahat zahar pudra pt tavalit   Mod de...

citește mai mult
Cozonac cu aluat oparit

Cozonac cu aluat oparit

Cozonac cu aluat oparit   Aluat : 1 kg faina 200 g zahar 3 plicuri zahar vanilat 50 g drojdie proaspata 7 galbenusuri 4 albusuri 3 lg ulei 230 g unt 3 lg rom 500 ml lapte 1/2 lgt sare coaja rasa de lamaie si portocala   Umplutura : 250 g nuci macinate 3...

citește mai mult
Placinta cu dovleac si scortisoara

Placinta cu dovleac si scortisoara

Aluat : 400 g faina 50 g zahar 150 g unt moale 200 ml smantana 1 lgt praf de copt 1/2 zeama de lamaie 1 ou 1 galbenus coaja rasa de la 1 lamaie   Umplutura : 1,5 kg dovleac ras 300 g zahar 1 lgt scortisoara 50 g gris   Decor: 1 albus 1 lgt zahar   Mod...

citește mai mult
Cornulete bicolore cu cocos

Cornulete bicolore cu cocos

Cornulete bicolore cu cocos   Aluat : 1 kg faina 2 oua 50 g drojdie proaspata 200 ml ulei 1/4 lgt sare 400 ml lapte caldut 1 plic praf de copt (10 g) 4 lg zahar 1 plic zahar vanilat 2 lg cacao   Umplutura : rahat gem prune, caise   Sirop : 250 g zahar...

citește mai mult
Turte prajite

Turte prajite

Aluat : 500 g faina 1 ou 50 ml apa calduta 200 ml lapte caldut 1 lg zahar 1 lgt rasa sare 25 g drojdie proaspata   Umplutura : gem de prune (mai gros)   ulei pentru prajit   Mod de preparare :    Aluat : drojdia o amestecam cu zaharul pana se...

citește mai mult
Cozonac cu branza de vaci

Cozonac cu branza de vaci

Aluat :800 g faina350-400 ml lapte caldut50 g drojdie proaspata3 oua120 g unt topit150 g zaharcoaja rasa de la 1 lamaie1/2 lgt rasa de sare2 plicuri zahar vanilat Umplutura :500 g branza de vaci2 oua4 lg zahar2 lg gris2 plicuri zahar vanilat50 g stafide (inmuiate in...

citește mai mult
Cornuri cu ciocolata si migdale

Cornuri cu ciocolata si migdale

Aluat :500 g faina25 g drojdie proaspata95 ml ulei95 ml lapte caldut95 ml apa calduta100 ml iaurt 250 g margarina (sau unt)1 lgt sare2 lg zahar Umplutura :50 g migdale (sau nuci) prajite si tocate60 g ciocolata neagra bucati1 lgt scortisoara3 lg zahar  Uns deasupra :1...

citește mai mult
Pasca cu branza si stafide

Pasca cu branza si stafide

  Aluat : 600 g faina 25 g drojdie proaspata 280 ml lapte caldut 80 g zahar 4 galbenusuri 1 lgt rasa sare 150 g unt topit 3 lg rom coaja rasa de la 1 lamaie coaja rasa de la 1/2 portocala Umplutura : 500 g branza de vaci 100 g zahar 3 oua 2 lg rase de amidon...

citește mai mult
Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Aluat : 600 g faina 30 g drojdie proaspata 8 lg zahar 250-300 ml lapte caldut 2 oua 8 lg ulei (sau unt topit) coaja rasa de la 1/2 lamaie 1/4 lgt sare   Uns deasupra : 1 ou 100 ml miere lichida 1 lgt scortisoara 8 lg nuci macinate   Mod de preparare :      ...

citește mai mult
Gogosi in caramel

Gogosi in caramel

Aluat : 500 g faina 230 ml lapte caldut 40 g unt topit 100 g zahar 1/2 lgt rasa de sare 20 g drojdie proaspata 1 lg rom 2 galbenusuri coaja rasa de la 1/2 lamaie Umplutura : 9 prune (de la congelator) zahar pudra Uns forma de copt si gogosile : unt Caramel : 6 lg...

citește mai mult
Gogosi cu branza coapte

Gogosi cu branza coapte

Ingrediente : 300 g faina 225 g branza de vaci coaja rasa de la 1 lamaie 40 g zahar 1 plic zahar vanilat 7 g drojdie uscata (15 g drojdie proaspata). 100 ml lapte   Decor : zahar pudra cu aroma de vanilie Mod de preparare : Intr-un castron framantam toate...

citește mai mult
Gogosi batute

Gogosi batute

Ingrediente : 300 g faina 200 ml iaurt 2 oua 3 lg zahar 1 plic zahar vanilat 1 plic praf de copt un praf de sare ulei pentru prajit Citeste mai mult ... >>> Decor : zahar pudra Mod de preparare : Intr-un castron mixam ouale cu iaurtul, zaharul, zaharul...

citește mai mult
Uscatele (sau Minciunele)

Uscatele (sau Minciunele)

Ingrediente : 4 galbenusuri 1 ou 1 lg zahar 2 lg rom 1 lg smantana 100 ml lapte un praf sare 1 lgt praf de copt 450 g faina Citeste mai mult ... >>> Decor : zahar pudra ulei pentru prajit Mod de preparare : Intr-un castron amestecam galbenusurile, oul,...

citește mai mult
Estonian Kringel

Estonian Kringel

Aluat : 300 g faina 15 g drojdie proaspata un praf de sare 30 g unt topit 1 galbenus 1 lgt zahar 120 ml lapte caldut Citeste mai mult ... >>> Crema : 50 g unt 6 lgt zahar 2 lgt scortisoara Mod de preparare :    Aluat : pregatim maia : drojdia o frecam cu...

citește mai mult
Baigli cu sirop

Baigli cu sirop

Baigli cu sirop Maia : 25 g drojdie proaspata 150 ml lapte caldut 5 lgt zahar 3 lg faina Aluat : maia 500 g faina 000 180 g unt moale (sau 250 g margarina) 4 galbenusuri coaja rasa de la 1 lamaie medie 1/2 lgt rasa de sare Umplutura : 300 g zahar 2 plicuri zahar...

citește mai mult
Cozonac cu nuca

Cozonac cu nuca

Cozonac cu nuca Aluat : 500 g faina un praf de sare 7 g drojdie uscata (1 plic) 180 ml lapte 100 g zahar 100 g unt 1 plic zahar vanilat coaja rasa de lamaie esenta de vanilie 3 galbenusuri 1 ou Umplutura : 200 g nuci macinate 2 albusuri 4 lg zahar 1 lg cacao 1 lg rom...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6