Gogosi batute

Ingrediente :
300 g faina
200 ml iaurt
2 oua
3 lg zahar
1 plic zahar vanilat
1 plic praf de copt
un praf de sare

ulei pentru prajit

Citeste mai mult … >>>

Decor :
zahar pudra

Mod de preparare :
Intr-un castron mixam ouale cu iaurtul, zaharul, zaharul vanilat, praful de sare. La final adaugam faina amestecata cu praful de copt.

Incingem uleiul . Luam cu lingurita din aluat si il punem in uleiul incins. Prajim gogosile la foc mic, pe ambele parti. Le scoatem pe un prosop de hartie absorbant. Peste ele presaram zahar pudra cu aroma de vanilie.
Sunt absolut delicioase  🙂

Pofta buna ! 🙂

7 Comentarii

  1. Adina

    Si eu le prepar in acelasi fel,sunt fffff. pufoase!:)

    Răspuns
  2. Simona

    Ce pufosenii ai facut!!!

    Răspuns
  3. adnia

    recunosc ca m-a atras in primul rand numele retetei…e tare haios!

    Răspuns
  4. dulciuri si nu numai

    Minunate! Gogosile pe care mama mi le-a facut de mii de ori in copilarie. Arata tare bine. Pup!

    Răspuns
  5. Teobucatar

    Delicioase.nu am facut de mult timp!

    Răspuns
  6. Cristina

    De gogosi nu ma satur niciodata! Vreau si eu un castron mare… stiu ca nu mai ai, asa ca imi fac si eu azi!

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

TRAFIC

Live visitors
525
2498
Visitors Today

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Bougatsa-Placinta greceasca cu crema de gris

Bougatsa-Placinta greceasca cu crema de gris

10 foi de placinta (300 g) 150 g unt Umplutura : 1 l lapte 180 g gris un praf de sare coaja rasa de la 1 lamaie esenta de vanilie 4 oua 100 g zahar 50 g unt Sirop : 250 ml apa 200 g zahar coaja de la 1 lamaie 1 lingurita scortisoara (sau 1 baton scortisoara) 1 lgt...

Placinta greceasca cu vanilie si piersici

Placinta greceasca cu vanilie si piersici

Ingrediente : 400 g foi de placinta 1 compot de piersici (720 g) 3 oua mari 350 ml lapte 150 g zahar un praf de sare 2 lgt zahar vanilat coaja rasa de lamaie 110 g unt topit si racit Decor : zahar pudra Mod de preparare : Scurgem piersicile din compot si le taiem...

Pasca cu smantana

Pasca cu smantana

Aluat : 150 g unt rece (80%) 200 g faina 70 g zahar 2 galbenusuri coaja rasa de lamaie 1 plic zahar vanilat Umplutura : 800 ml smantana (20%) 6 galbenusuri 8 albusuri 4 lg gris 6 lg faina cernuta 10 lg zahar esenta de vanilie Mod de preparare : Aluat : untul rece...

Pin It on Pinterest