Cornulete fragede cu gem

Cornulete fragede cu gem

 

Ingrediente :

500 g faina

200 g unt

1 galbenus

6 lg zahar

1 plic praf de copt (10 g)

1 lgt otet

200 ml smantana

un praf de sare

 

Umplutura :

gem de capsuni cu visine

 

zahar pudra

 

Mod de peparare :

Framantam toate ingredientele, apoi impartim aluatul in 2 . Fiecare bucata de aluat o invelim in folie alimentara si le dam la frigider pentru 30 minute. Fiecare bucata de aluat o impartim in 4. Fiecare bucata o intindem cu sucitorul pe masa cu faina . Asezam deasupra aluatului o farfurioara si decupam cu cutitul de jur imprejurul ei. Cercul de aluat obtinut il taiem in 8 bucato. pe fiecare triunghi obtinut asezam putin gem, apoi rula dinspre exterior spre interior. Asezam cornuletel in tava mare de aragaz tapetata cu hartie de copt. Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 30 minute. Cornuletele fierbinti le tavalim prin zahar pudra.

 

Rapide si delicioase ! Spor la prajiturit !! 🙂

 

Please follow and like us:
error4
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Placinta cu branza dulce

Placinta cu branza dulce

Placinta cu branza dulce Ingrediente : 400 g foi de placinta 1 kg branza de vaci dulce 200 g zahar 5 oua esenta de vanilie   ulei sau unt topit pentru uns foile 1 ou 1 lg zahar   Mod de preparare Placinta cu branza dulce : Intr-un castron amestecam branza...

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Pasca cu branza si cacao

Pasca cu branza si cacao

Pasca cu branza si cacao   Aluat : 550 g faina 40 g cacao 25 g drojdie proaspata 290 ml lapte caldut 80 g zahar 4 galbenusuri 1 lgt rasa sare 150 g unt topit esenta de rom sau 3 lg rom coaja rasa de lamaie coaja rasa de portocala   Umplutura : 500 g branza...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email4