Negresa cu cocos si branza

Negresa :

200 g ciocolata 52%

200 g unt 80%

250 g zahar

5 oua

200 g faina

50 g cacao

10 g praf de copt

esenta de vanilie

Umplutura :

500 g branza de vaci grasa

200 g zahar

2 oua

3 lg amidon alimentar

50 g cocos

Mod de preparare :

Negresa : topim untul si ciocolata, apoi le lasam sa se racoreasca. Ouale le mixam cu zaharul pana devin spumoase, adaugam ciocolata topita si racorita de mai sus, esenta de vanilie, apoi faina amestecat cu pudra de cacao si praful de copt (cernute).

Umplutura : branza de vaci si zaharul le mixam cu blenderul vertical , adaugam apoi ouale pe rand, mixand dupa fiecare, amidonul, apoi cocosul .

Asamblare : 1/2 negresa-umplutura-1/2 negresa.

Coacem prajitura in tava (20×30 cm) tapetata cu hartie de copt, in cuptorul preincalzit, la 160 grade Celsius, circa 40-45 minute. Facem testul scobitorii.

Spor la prajiturit ! ­čÖé

Sursa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.