Prajitura cu branza dulce si paine

Ingrediente :

400 g paine

1 l lapte

2 lg zahar

10 oua

12 lg zahar

1 kg branza dulce de vaci

2 lg gris

esenta de vanilie

coaja rasa de lamaie

Mod de preparare :

Taiem paine cubulete. Peste ele adaugam laptele caldut indulcit cu 2 lg zahar. Amestecam cu grija si lasam putin pana se absoarbe tot laptele. Paine inmuiata in lapte o asezam in tava tapetata cu hartie de copt (26*38 cm).

Separat batem cu un tel ouale si 12 lg zahar, cat sa se omogenizeze, adaugam apoi branza dulce, grisul, esenta de vanilie si coaja rasa de lamaie.

Cu ajutorul mixerului vertical omogenizam compoztita, pe care o turnam peste painea inmuiata in lapte. Scuturam putin tava pentru a se intindem crema uniform.

Dam tava la copt, in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 40 minute.

Lasam prajitura sa se raceasca, apoi o putem felia.

Spor la prajiturit !

Sursa : finutza mea Geta ­čÖé Multumesc pentru reteta delicioasa si rapida !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.