Rulada Tiramisu

Ingrediente :

20 piscoturi

250 ml espresso tare indulcit +Kahlua

250 g mascarpone

200 ml smantana pentru frisca

60 g zahar

Decor :

cacao

Mod de preparare :

Pregatim espresso, adaugam zahar dupa gust si Kahlua. Lasam sa se raceasca.

Intre timp, punem intr-un bol mascarpone, smantana pentru frisca si zaharul. Mixam cateva minute, pana cand obtinem o crema pufoasa. Punem deoparte 2 lg de crema, cu care vom face moturile deasupra.

Pe o folie alimentara asezam 16 piscoturi (8bucx2randuri) trecute prin espresso racit. Peste ele intindem crema obtinuta. Inca 4 piscoturi trecute prin espresso, le asezam exact ca si in poza, apoi rulam. Punem rulada la frigider, pana in momentul servirii, cand o decoram cu 7 moturi din crema retinuta. Deasupra cernem pudra de cacao.

Spor la prajiturit ! ­čÖé

Pentru „curiosi” : https://www.youtube.com/watch?v=AvAo0u8Ny7A

Sursa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.