Tiramisu trifles

Ingrediente :

500 g mascarpone

150 g zahar pudra cu aroma de vanilie

250 ml smantana pentru frisca

Pentru insiropat :

250 ml espresso tare indulcit

lichior de cafea Kahlua

250 g piscoturi

Decor :

150 ml smantana pentru frisca

1 lg zahar pudra cu aroma de vanilie

cacao pentru pudrat deasupra

Mod de preparare :

Amestecam mascarponele rece de la frigider cu zaharul pudra. Peste el adaugam smantana pentru frisca rece, batuta spuma. Incorporam cu o spatula; crema o impartim in 3.

Intr-un vas de sticla cu d=20 cm si h=7 cm asezam un strat de piscoturi trecute prin espresso, apoi crema si repetam de inca 2 ori.

Deasupra punem smantana pentru frisca rece, batuta spuma cu zaharul pudra, apoi cernem cu o sita pudra de cacao deasupra. Dam vasul la frigider pentru minim 2 ore, apoi servim.

Spor la prajiturit ! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.