Tort cu piscoturi, branza si kiwi

Ingrediente :

250 g branza de vaci grasa

5 lg lapte

160 g zahar pudra

esenta de vanilie

400 ml smantana pentru frisca

15 g gelatina granulata

100 ml lapte

400 g piscoturi

400 ml lapte

3-4 kiwi

Decor :

150 ml smantana pentru frisca

2 lg zahar pudra

1 kiwi

Mod de preparare :

Branza o mixam cu zaharul pudra, esenta de vanilie si 5 lg lapte .Peste adaugam smantana pentru frisca batuta spuma, apoi gelatina hidratata in 100 ml lapte , timp de 15 minute, apoi topita, fara a o da in clocot. omogenizam si lasam deoparte.

Curatam kiwi de coaja, apoi taiem felii subtiri.

Asambalam astfel : intr-o forma rotunda (d=24 cm) cu margini detasabile, asezam piscoturi inmuiate in lapte de jur imprejur si pe fundul formei. Intindem 1/2 crema-kiwi felii, apoi restul de crema. Dam tortul la frigider de seara pana dimineata. Eu am mai pus un strat de piscoturi neinsiropate , deoarece se vor inmuia de la crema. A doua zi decoram tortul cu smantana pentru frisca batuta spuma si jumatati de felii de kiwi.

Super, mega delicios !

Spor la prajiturit !! 🙂

Sursa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

2 Responses to Tort cu piscoturi, branza si kiwi

  1. Sergiu Cars

    Am încercat rețeta, a ieșit ceva extraordinar de gustos. Mulțumim!

Leave a Reply to miremirc Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.