Ciorba de pui a la grec

Ingrediente :

piept de pui cu piele si os (circa 1 kg)

1 ceapa medie

2 morcovi mici

1 telina mica

1 patrunjel

1/2 cana orez

1-2 lg ulei

 

200 ml smantana

3 galbenusuri

zeama de la 1 lamaie

 

patrunjel verde tocat

 

Mod de preparare :

Intr-o oala punem apa cu sare si pieptul de pui la fiert. Lasam pe foc pana cand carnea este fiarta. Spuma care se ridica la suprafata o luam si o aruncam. Intr-o alta oala punem uleiul si legumele tocate. Punem pe foc pana se calesc putin, fara sa le ardeam, adaugam orezul spalat bine in cateva ape. Amestecam si adaugam supa strecurata peste legumele calite. Lasam pe foc circa 15-20 minute. Intr-un castron amestecam smantana cu galbenusurile si, putin cate putin adaugam din ciorba. Amestecul il turnam peste ciorbacare nu mai este pe foc. Adaugam apoi pieptul de pui taiat bucatele, zeama de lamaie si patrunjelul verde tocat. Daca mai treuie sare, mai adaugam.

 

 

 

Spor la gatit ! ­čÖé

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

2 Responses to Ciorba de pui a la grec

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.