Cornulete fragede cu gem

Ingrediente :

500 g faina

200 g unt

1 galbenus

6 lg zahar

1 plic praf de copt (10 g)

1 lgt otet

200 ml smantana

un praf de sare

 

Umplutura :

gem de capsuni cu visine

 

zahar pudra

 

Mod de peparare :

Framantam toate ingredientele, apoi impartim aluatul in 2 . Fiecare bucata de aluat o invelim in folie alimentara si le dam la frigider pentru 30 minute. Fiecare bucata de aluat o impartim in 4. Fiecare bucata o intindem cu sucitorul pe masa cu faina . Asezam deasupra aluatului o farfurioara si decupam cu cutitul de jur imprejurul ei. Cercul de aluat obtinut il taiem in 8 bucato. pe fiecare triunghi obtinut asezam putin gem, apoi rula dinspre exterior spre interior. Asezam cornuletel in tava mare de aragaz tapetata cu hartie de copt. Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 30 minute. Cornuletele fierbinti le tavalim prin zahar pudra.

 

Rapide si delicioase ! Spor la prajiturit !! 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 2,25 out of 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.