Cheesecake Bounty necopt

Crusta :

300 g biscuiti digestivi cu ciocolata

120 g unt topit

 

Umplutura :

600 g crema de branza Philadelphia

120 g zahar pudra cu aroma de vanilie

1 lgt esenta de vanilie

200 g crema spread cocos

200 ml smantana pentru frisca

3*57 g bomboane bounty (6 bounty)

 

Decor :

50 g ciocolata cu lapte

1-2 lg fulgi cocos prajiti

2*57 g bomboane bounty (4 bounty)

 

Mod de preparare :

Crusta: macinam biscuitii (eu am folosit BelVitaStart de ciocolata), apoi ii amestecam cu untul topit. Intindem in tava rotunda (d=22 cm) si dam la frigider.

 Umplutura : intr-un castron mixam crema de branza, zaharul pudra, esenta de vanilie sau 1/2 pastaie de vanilie si creme spread cocos. Eu am gasit la Lidl la firma Deluxe, white cream with fine coconut flakes. Este o crema super fina si cremoasa.

Adaugam apoi smantana pentru frisca batuta spuma, apoi cubulete de ciocolata bounty (sunt sigura ca este suuper bun si fara bomboane bounty in umplutura). Amestecam bine si turnam compozitia peste crusta .

Punem cheesecake-ul la frigider de seara pana dimineata sau pentru minim 6 ore. Il scoatem apoi din frigider, trecem cu lama cutitului de jur imprejurul cheesecake-ului, apoi transferam pe un platou.

Decor : ciocolata cu lapte bucatele (50 g) o punem intr-o punga de plastic, pe care o scufundam in apa fiarta circa 3-4 minute. Taiem cu foarfeca un coltisor al pungii, apoi trasam linii de ciocolata peste cheesecake.

Bomboanele bounty le taiem cubulete si le asezam pe cheesecake, iar deasupra presaram fulgi de cocos prajiti.

Spor la prajiturit ! 🙂  Un desert super fin, cremos si delicios !

 

Sursa : http://www.janespatisserie.com/2016/09/09/no-bake-bounty-cheesecake/

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.