Fursecuri baci di dama
Ingrediente :
150 g faina
150 g alune de padure
110 g unt
110 g zahar
un praf de sare
70 g ciocolata neagra
Mod de preparare Fursecuri baci di dama :
Intr-un bol cernem faina, adaugam praful de sare, untul moale de la temperatura camerei si alunele prajite si macinate fin (dupa ce alunele s-au prajit si s-au racit, se freaca intre palme pentru a le curata de coaja).
Se framanta aluatul cat sa il putem aduna intr-o bila pe care il punem la frigider pentru circa 3 ore sau la congelator pentru circa 15 minute, in folie alimentara. Scoatem aluatul de la rece si din el modelam bilute mici de circa 7 g . Le asezam in tava mare de aragaz tapetata cu hartie de copt , apoi le coacem in cuptorul preincalzit, la 160 grade Celsius, circa 20 minute.
Lasam bilutele sa se raceasca, apoi lipim 2 cate 2 cu ciocolata neagra topita.
Super mega bune !! 🙂
Spor la prajiturit !
Alte retete de fursecuri :
Buna reteta. Multumesc pentru idee.