Chec cu dovleac, nuci si stafide

dsc_1024

Ingrediente :

3 oua

180 g zahar

75 g unt topit

200 g dovleac crud ras

200 g faina

1 lgt praf de copt

1/4 lgt scortisoara

nuci

stafide

 

Mod de preparare :

Intr-un castron mixam spuma ouale cu zaharul, adaugam untul topit si racorit, dovleacul crud ras, apoi faina amestecata cu praful de copt si scortisoara macinata. Compozitia o turnam in tava de chec tapetata cu hartie de copt. Deasupra presaram nucile si stafidele. Cine doreste poate sa le amestece cu compozitia. Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 35 minute. Facem testul scobitorii.

dsc_0971

dsc_0972

dsc_0973

dsc_0975

dsc_1024

dsc_1016

dsc_1030

 

Spor la prajiturit ! 🙂

Un chec cu miros de iarna …Mega bun !

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.