Gnocchi cu sos de branza

DSC_0771

Ingrediente :

500 g gnocchi din cartofi

50 g unt

1 lg faina

300 ml lapte

50 g cascaval

50 g branza de vaca cu trufe

sare, piper

50 g parmezan

nucsoara macinata

 

Mod de preparare :

Fierbem gnocchi , conform timpului trecut pe ambalaj. Strecuram apoi de apa.

Intr-o tigaie topim untul, adaugam apoi faina; amestecam pentru omogenizare, apoi laptele treptat, amestecand mereu pentru a nu se forma cocoloase . Adaugam cascaval ras mare, branza de vaci cu trufe taiata bucati subtiri, sare, piper, gnocchi.  Amestecam apoi presaram parmezan ras. Dam la cuptor pana se rumeneste putin deasupra.

DSC_0734 DSC_0737 DSC_0738 DSC_0739 DSC_0740

DSC_0771

DSC_0782

 

O mancare foarte foarte buna !  Spor la gatit !!

 

Sursa : http://www.dulciurifeldefel.ro/gnocchi-din-cartofi-cu-sos-de-branza/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.