Budinca de ciuperci

DSC_0375

Ingrediente :

2 conserve ciuperci

6 oua

90 g cascaval ras

3 cepe medii

3 felii franzela

lapte

sare, piper

marar si patrunjel verde tocat

 

Mod de preparare :

Calim ceapa in putin ulei. O lasam sa se raceasca.

Albusurile le mixam spuma , adaugam galbenusurile treptat, ceapa calita, painea bucatele inmuiata in lapte, cascavalul ras marunt, ciupercile scurse de apa din borcanel (sau conserva) si clatite cu apa rece,verdeata, sare si piper.

DSC_0354

Coacem intr-o tava (20*30cm) tapetata cu hartie de copt, in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 40-45 minute.

DSC_0356

DSC_0375 DSC_0429 DSC_0381

 

Spor la gatit ! 🙂

 

Sursa : http://divainbucatarie.ro/2010/09/04/budinca-cu-ciuperci/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

2 Responses to Budinca de ciuperci

  1. lala leila

    Cind punem cascavalul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.