Chec cu ciuperci si cascaval

 

DSC_0706

Ingrediente :

200 g faina

1 lgt cu varf praf de copt

5 lg ulei

100 ml lapte caldut

3 oua

sare

piper

150 g cascaval cubulete

1 borcan ciuperci

 

Mod de preparare :

Intr-un castron cernem faina, adaugam praful de copt, apoi celelalte ingrediente : ouale, uleiul, laptele caldut, sarea, piperul, cascavalul bucatele, ciupercile scurse de apa .Omogenizam si intindem compozitia in forma de chec tapetata cu hartie de copt. Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 35 minute.

DSC_0560 DSC_0562 DSC_0564

 

Dupa ce checul s-a racit, il feliem si servim langa cruditati.

DSC_0726

DSC_0689 DSC_0711

 

DSC_0706

Spor la gatit ! 🙂

Sursa : http://culinar.bzi.ro/chec-aperitiv-cu-telemea-si-masline-3035

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.