Foi Lica umplute

DSC_0205

Ingrediente :

2 foi de napolitane

250 g zahar

250 g unt

250 g nuci tocate

2 oua

150 g zahar pudra

 

Mod de preparare :

Intr-o cratita caramelizam 250 g zahar, adaugam apoi untul si tinem pe foc pana dispare apa (circa 5 minute). Adaugam nucile ( eu le-am prajit putin) si tocate grosier. Luam de pe foc si adaugam cate un ou , pe rand, amestecand energic. Punem cratita pe foc, cat sa dea 2-3 clocote. Luam de pe foc si adaugam zaharul pudra. Amestecam bine pana se leaga compozitia. Crema calduta o intindem intre foi.

DSC_0143

DSC_0144

DSC_0145

DSC_0146

DSC_0147

DSC_0148

DSC_0205

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.