Ingrediente :
2 oua
150 g zahar
50 ml ulei (sau unt topit)
300 g faina
1 plic praf de copt (10 g)
esenya de vanilie
100 g ciocolata milka dessert tocata
Mod de preparare :
Mixam spuma ouale cu zaharul, adaugam uleiul (sau untul topit si racorit), treptat ca la maioneza, esenta de vanilie, apoi faina amestecata cu praful de copt. Incorporam ciocolata tocata (am folosit ciocolata Milka dessert ) . Tinem ciocolata la frigider pentru a se putea taia usor.
Cu o lingura sau lingurita punem gramajoare in tava tapetata cu hartie de copt, la distanta unele de altele . Ā Sau putem proceda astfel : formam bile, apoi le turtim usor pentru a forma niste discuri. Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 15 minute. Depinde de cuptor. Atentie sa nu ii ardem.
Spor la pregatit reteta ! š
Super mega buni !

mie imi place sa arhivez in pdf retetele de aici dar de la o vreme as vrea sa stii ca mi se blocheaza calculatorul cand vreau sa copiez.
ceva se intampla aici la tine fiindca desigur eu imi iau retete si de pe alte bloguri culinare si nu e nici o problema.
oricum la ultimele 3 retete am copiat in word. dar…
nu stiu ce sa spun… la mine e ok… voi verifica.