Ingrediente :
3 oua
130 g zahar
140 g faina
1 plic praf de copt (10 g)
120 g unt
350 g pere cubulete
100 g ciocolata neagra
Mod de preparare :
Taiem perele cubulete , cu tot cu coaja.
Untul il topim, pe foc mic, pana se inchide putin la culoare.
Ouale le mixam spuma timp de 6 minute, adaugam apoi zaharul, mixand inca 4 minute. Cu ajutorul unei linguri incorporam faina amestecata cu praful de copt si cernute, apoi untul caldut.
Compozitia obtinuta o intindem in tava (20*30 cm) tapetata cu hartie de copt. Asezam bucatile de pere si ciocolata tocata.
Dam tava la cuptor, la 170 grade Celsius, circa 35-40 minute. Lasam se se raceasca, apoi taiem si servim.
Cine doreste poate presara zahar pudra deasupra prajiturii.
Spor la pregatit prajitura !
Sursa : http://alexandravasile.ro/prajitura-cu-pere-si-ciocolata/
Lasă un răspuns