Chec pufos cu visine si ciocolata

IMG_9640Ingrediente :
4 oua
70 g unt 
70 ml apa
250 g zahar
2 plicuri zahar vanilat
200 g faina
un praf de sare
 
200-300 g visine proaspete
100 g ciocolata cu lapte sau neagra
30-50 g fulgi de migdale
 
Mod de preparare :
      Procedam exact la fel ca la Checul pufos cu caise, doar ca dupa deasupra compozitiei din forma de tort turnam ciocolata topita si racorita, apoi facem valuri prin compozitie cu o scobitoarea, iar deasupra presaram fulgi de migdale. Dam la cuptor, la 170 grade Celsius, circa 40 minute. facem testul cu scobitoarea pentru a verifica daca este facut.
 IMG_9593
IMG_9594
IMG_9595
IMG_9596
IMG_9597
IMG_9598
IMG_9599
IMG_9602
IMG_9604
IMG_9640
IMG_9634
 
 Super pufos checul ! Spor la incercat reteta ! 🙂
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.