Ingrediente :
2 oua
1/2 lgt sare
piper
70 ml ulei
100 ml lapte
70 g cascaval ras
150 g spanac fiert si stors de apa
1 lgt patrunjel verde tocat
180 g faina
5 g praf de copt (1/2 plic praf de copt)
Mod de preparare :
Intr-un castron mixam ouale cu sarea si piperul, adaugam uleiul treptat, laptele treptat, cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mici (amestecam cu ajutorul unei linguri), spanacul fiert (si scurs de apa, il lasam sa se raceasca, apoi il folosim ), patrunjelul verde tocat, iar la final faina amestecata cu praful de copt.
Compozitia obtinuta o coacem intr-o tava (11*30 cm) tapetata cu hartie de copt, circa 35 minute.
Checul il taiem dupa ce se raceste.
Pofta buna ! 🙂
Sursa mea : http://enjoydessert.blogspot.ro/2013/03/mini-checuri-cu-spanac.html

Lasă un răspuns