Negresa cu branza de vaci

IMG_3980

Blat ciocolata :

150 g unt

300 g ciocolata (55% cacao)

50 ml lapte

2 oua

110 g zahar

230 g faina

1 lgt praf de copt

 

Crema de branza  :

1 ou

70 g zahar

250 g branza de vaci

 

Mod de preparare :

       Blat ciocolata : intr-o craticioara punem untul, ciocolata rupta in bucatele si laptele, pe foc mic, amestecand pentru omogenizare. Lasam sa se raceasca pana mixam ouale.

Separat, intr-un castron mixam spuma 2 oua cu 110 g zahar, pana isi dubleaza volumul. Peste ele, turnam in fir subtire compozitia cu ciocolata topita si racorita.

IMG_3931

La final incorporam faina amestecata cu praful de copt, cu o lingura, cu miscari circulare, de jos in sus.

IMG_3934

IMG_3935

Crema de branza de vaci : punem cele 3 ingrediente intr-un castron. Le mixam cu blenderul vertical, pentru o textura cremoasa.

IMG_3933

IMG_3936

 

 Asamblare : 1/2 compozitie ciocolata – asezam cu lingura crema de branza din loc in loc – 1/2 compozitie ciocolata .

IMG_3937

IMG_3938

 

Cu lama unui cutit facem valuri pe deasupra prajiturii, obtinand un efect marmorat.

IMG_3939

 

Dam prajitura la copt, in cuptorul preincalzit, pana trece testul scobitorii (circa 25-30 minute).

IMG_3940

IMG_3960

IMG_3980

IMG_3989

 

Absolut delicioasa ! 🙂 Spor la incercat reteta !

Sursa mea : http://alexandravasile.ro/negresa-cu-branza-cheesecake-brownie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.