Prajitura rasturnata cu ananas

IMG_1276

Ingrediente :
1 lg unt
2 lg zahar
1 cutie ananas rondele

160 g unt
160 g zahar
3 oua mari
160 g faina
1/2 plic praf de copt
1 vf cutit de bicarbonat

Mod de preparare :
Ungem cu unt o forma rotunda (d=26 cm ), presaram zaharul si asezam rondelele de ananas scurse de suc si sterse cu un prosop de bucatarie de hartie.

IMG_1214

Intr-un castron mixam untul moale de la temperatura camerei impreuna cu zaharul (eu am folosit zahar pudra cu aroma de vanilie), apoi adaugam cate un ou pe rand, iar la final, faina amestecata cu praful de copt si bicarbonatul.

IMG_1215

IMG_1216

Compozitia obtinuta o intindem peste ananasul din forma rotunda. Asezam cu lingura gramajoare din loc in loc, apoi intindem usor. Dam prajitura la cuptor pentru circa 30 minute.

IMG_1217

IMG_1219

O lasam putin sa se racoreasca, apoi o rasturnam invers pe un platou.

IMG_1222

IMG_1276

IMG_1302

Pofta buna ! 🙂

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

One Response to Prajitura rasturnata cu ananas

  1. Aurica

    cat de bine poate arata si ce forma frumoasa are, la cum arata cred ca are un gust senzational si racoros, sanatos si apetisant..sa avem pofta! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.