
8 oua
8 lg zahar
3 lg faina
3 lg cacao
3 lg cu varf nuci macinate
1 plic praf de copt Crema :
300 g nuci prajite si macinate
200 ml cafea tare indulcita (sau cafea espresso indulcita)
1 lgt esenta de rom
250 g unt 20-22 piscoturi
200 ml cafea
4 lg zahar Glazura :
200 g ciocolata
50 g unt Mod de preparare : Blat cacao : intr-un castron mixam spuma albusurile cu un praf de sare, adaugam apoi galbenusurile pe rand, iar la final faina amestecata cu praful de copt, pudra de cacao si nucile macinate. Compozitia o intindem intr-o tava (25*35 cm) tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor pentru circa 20-25 minute.








Glazura de ciocolata : intr-o craticioara punem ingredientele, pe foc mic. Lasam sa se racoreasca, apoi o intindem peste prajitura.
Taiem prajitura pe lungime, pentru a se vedea frumos piscoturile in crema .



frumos aranjate straturile si arata super delicios de apetisant, poate a mai ramas o bucata si pentru mine pe acolo 😀