Prajitura cu ciocolata

IMG_8485

Ingrediente :
5 oua
300 g zahar
100 g ciocolata neagra (75%)
200 g unt (80%)
150 g faina

 

Mod de preparare :
Intr-un castron mixam spuma ouale cu zaharul, adaugam apoi ciocolata topita si racorita, untul moale de la temperatura camerei, iar la final incorporam faina, cu ajutorul unei linguri, prin rasturnare, cu miscari circulare de jos in sus.

IMG_8477

IMG_8479

IMG_8480

Compozitia obtinuta o intindem intr-o forma (23*23 cm) tapetata cu hartie de copt. Dam prajitura la copt, pentru circa 20 minute.

IMG_8481

IMG_8483

Dupa ce s-a racit , pudram prajitura cu zahar pudra si servim.

IMG_8485

IMG_8486

Pofta buna !
Sursa mea : soacra mea Ani ­čÖé

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.