Aluat :
75 g unt moale
60 g zahar
1 plic zahar vanilat
2 oua
175 g faina
1/2 plic praf de copt
50 ml lapte
Citeste mai mult …. >>>
Crema de mac :
200 g mac
80 g zahar
3 oua
1 lg rom
100 g faina
1/2 lgt praf de copt
25 g unt moale
Crema de branza :
500 g branza de vaci
100 g zahar
1 plic zahar vanilat
1 lg esenta de vanilie
20 g unt moale
2 oua
50 g faina
1/2 lgt praf de copt
Decor :
zahar pudra
Mod de preparare :
Aluat : intr-un castron mixam untul moale de la temperatura camerei cu zaharul si zaharul vanilat, adaugam apoi pe rand ouale, iar la final faina amestecata cu praful de copt si laptele (ultimele doua ingrediente le alternam).
Crema de mac o intindem peste aluatul din forma rotunda.
Pentru a obtine o consistenta mai cremoasa , am folosit blenderul vertical.

ce deliciu!
am facut si eu acum vreo 2 ani ceva asemanator.combinatia mac-branza e perfecta!
un week-end cu soare sa ai!
Maxime felicitari,arata super tare!:)
Arata super delicios! imi plac astfel de prajituri!