Tocanita de pui cu galuste

 IMG_7955
Ingrediente :
1 piept de pui
3 lg ulei
1 ceapa
1 lg boia dulce
1 frunza dafin
1/2 lgt nucsoara macinata ( optional )

sare
piper
1 lg faina
apa
Galuste :
1 ou
2-3 lg faina
Citeste mai mult … >>>
Mod de preparare :
Curatam ceapa si o taiem marunt. O calim putin in ulei, apoi adaugam pipetul de pui, spalat si taiat bucatele, boia-ua, sarea, piperul si frunza de dafin.
Acoperim cu apa rece si punem sa fiarba 20 de minute.
Galuste : amestecam oul cu faina . Lingurita o introducem in apa firebinte de la tocanita, apoi luam cu ea galuste si le punem in craticioara. Lasam inca 5 minute pe foc , pana se umfla putin galustele. Ele nu trebuie sa fie foarte mari.
Intr-un castronel facem un sos din 1 lingura faina cu putina apa rece. omogenizam bine si turnam peste tocanita . Mai lasam 1 minut pe foc.
Pofta buna !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

4 Responses to Tocanita de pui cu galuste

  1. Adela Zilahi

    Ne place si noua tare mult!! Am facut si eu , urmeaza sa postez , doar in stil unguresc cu bacon! Arata tare bine! Pup cu drag!

  2. Timea

    Tare buna tocanita ta! imi plac mult tocanitele! te pup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.