Spirale cu sunca
656x437_spirale-cu-sunca-139376

Ingrediente :

250 g faina
sare, piper
12 g drojdie proaspata
1 lgt zahar
10 g untura
1 lg ulei
140 ml apa calduta
50 g mozzarella ( cas )
100 g sunca presata, bacon etc…

Mod de preparare :
Intr-un bol mai mic amestecam drojdia cu zaharul; dupa ce s-a lichefiat drojdia punem 50 ml apa calduta si 1 lg faina. Lasam la dospit 10-15 minute.
Intr-un castron punem faina, sare, piper, untura, uleiul, mozzarella data pe razatoarea mare, maia-ua obtinuta si apa calduta treptat.

656x437_spirale-cu-sunca-139367

Framantam putin pentru omogenizare si lasam aluatul la dospit cca 45 minute.

656x437_spirale-cu-sunca-139368 656x437_spirale-cu-sunca-139370

Dupa ce a crescut aluatul , il amestecam cu sunca, apoi il impartim in 12 bucati. Fiecare bucata o facem sul si in invartim sub forma de spirala si asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie pentru copt.

656x437_spirale-cu-sunca-139372

Lasam inca 20 de minute sa se odihneasca in tava, apoi dam melcisorii la cuptor pana se rumenesc.

656x437_spirale-cu-sunca-139374

Sunt excelenti melcisorii cu sunca atat calzi cat si reci.

656x437_spirale-cu-sunca-139375 656x437_spirale-cu-sunca-139376 656x437_spirale-cu-sunca-139377

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon0
fb-share-icon20

3 Comentarii

  1. gaby_d

    HII, CE BUNE-S!
    Cred..ca n-am gustat :)), dar arata grozav!
    La multi ani, Mire!

    Răspuns
  2. Cristina

    La multi ani! Sa ai un an bun, cu sanatate si fericire!

    Răspuns
  3. DiaMar-bucataria galbena

    Foarte bune si frumoase.
    Noul an sa iti aduca multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie.Pup!

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Saratele cu branza de burduf

Saratele cu branza de burduf

Saratele cu branza de burduf   Ingrediente : 500 g faina 250 g unt (80%) 100 g telemea de vaca 100 g branza de burduf 200 ml iaurt natur 3,5 % 1 lg chimen   Uns deasupra : 1 ou   Mod de preparare Saratele cu branza de burduf : Cernem faina intr-un...

Sucitura cu branza sarata

Sucitura cu branza sarata

Aluat : 500 g faina 1 plic drojdie uscata (7g) 1 ou 1 albus 2 lgt rase sare 1 lg rasa zahar 3 lg smantana 100 ml lapte 100 ml apa 2 lg ulei   Umplutura : 400 g branza sarata 2 oua   Uns deasupra : 1 galbenus 1 lg lapte seminte de chimen, mac, susan..  ...

Chifle cu telemea

Chifle cu telemea

Aluat : 600 g faina 9 g drojdie uscata 250 ml apa calduta 1 ou 1 lgt cu varf sare 1 lg zahar 75 ml ulei   Umplutura : 200 g telemea de vaca (sau oaie, capra) 1 ou 1 albus   Uns deasupra : 1 galbenus de ou seminte susan, chimen   Mod de preparare :  ...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email1